Ние сме @kadikom

Поличбата.

@kadikom

Петият елемент. Ние сме това, което сме. Какво се случва? Не знаем. И ние сега идваме от самия център на Вселената. Нашият виртуален свят се върти. В него има всякакви мистерии. Ние правим Играта за играчите. Ние не казваме, че подаръкът е безплатен. Бъди бърз, много, много по-бърз. Ако не си достатъчно бърз, значи си мъртъв. Чакаме те отвъд. Не закъснявай и не изоставай. Науките вървят напред и водят новия ред. Последвай ни в социалните мрежи, за да си в крак с новото.

Покажи емоция. Ние пеем песен за огън и лед. Слушай животните. Слушай дърветата. Слушай духовете на Земята. Не сме оттук, но сме тук, за да останем. Не сме достатъчно силни, за да стоим настрана. Без страх. Дестинация тъмнина.

@kadikom

Ние сме технологична компания от друго измерение. Ние сме в енергоспестяващ режим. Ние сме КАДИКОМ - една счетоводна, правна и b2b компания от Варна, България. Ние сме тук. Ти, къде си, а? Хайде, идвай! Не чакай. Купи си билет и го пази. Важно е. И не забравяй - при нас няма хъката-мъката. Ако искаш лимонада - купи лимони. От нас са историята, копирайтинга, дизайна, двигателя, дигиталния маркетинг, изкуствения интелект, рекламата, счетоводството, правната защита, търговската марка, интелектуалната собственост, класификацията на съдържанието по стандарти PEGI, IARC, USK, BBFC. Интелектуалната собственост е отплата за новаторите и дава възможност на всички да се ползват от техните постижения.

Свържи се с нас, за да разбереш повече тук.

Популярни публикации от този блог

КЛАСИЧЕСКИТЕ ХИТОВЕ

Гениален изрод е човекът. Смрад цари. Невъобразима.